Annons   

 

Adress:

 

AB Nils Wennerström

Stockholmsvägen 49

761 43  Norrtälje

Tel: 0176-148 89

Fax:0176-103 89

 

Öppettider:


Måndag - Fredag

10.00 - 18.00
Lördag

10.00 - 16.00
 

 

Kontakta oss via:

 

Eller använd formuläret:

Ditt namn:

Din e-postadress:

Telefon:

Ditt meddelande:

 

 

Välkomna till Watski-butiken i Norrtälje!

 

400 m2 butiksyta fylld med båttillbehör och fiskeredskap.Ur vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter - till rätt priser - hittar du det mesta du behöver till sjön. Nytt för i år är vår vattensportavdelning där du även kan hyra wakeboards, vattenskidor, kneeboards, tuber och flytvästar m m. Våra priser på marinelektronik, från bland annat Garmin, är mycket konkurrenskraftiga. En annan nyhet är sjökläder från bland annat Helly-Hansen. Vi är duktiga på förtöjningar och har prisvärda paket på P-ringar och kätting m m.

I tågvirkesavdelningen hittar ni allt från tjärad märling till kraftiga trossar - vi hjälper dig självklart med att splitsa. Sedan tidigare är vi kända för vårt stora utbud av fiskeredskap. Vi är Premium Dealer för ABU, Team Normark Dealer och medlemmar i FiskeTeam Norden.

 

I vår butik finner du det stora och genomtänkta Watskisortimentet som tagits fram i samråd med butiker och båtfolk. Här kan vi ge dig de bästa produkterna tillsammans med en professionell service.

I sortimentet finns de mest välkända produkterna från de mest fram-stående leverantörerna,välkända fabrikat och märken. Som Watskikund kan du känna dig säker på att få valfrihet, kvalitet och trygghet. Du kan alltid räkna med vår professionella hjälp när det gäller båttillbehör.

 

 

 

 

NYHET - Interaktiv Watskikatalog

 

Här kan du gå direkt till Watski-katalogen

- som blädderkatalog i pdf-format

Läs mer här>>

 

 

 

 

Vägbeskrivning
Butiken ligger vid södra infarten till Norrtälje.
Från Stockholm/Uppsala (E18):

Åk rakt fram i första korsningen och ni ser butiken direkt på höger sida.

Från Gävle (väg 76):

Följ skyltarna mot Stockholm tills ni kommer till slutet av Stockholmsvägen. Butiken ligger på vänster sida.