Raggarö Gård -längst ut i skärgården
 

Annons   

 

Kontakta oss för mer uppgifter om bokning, aktiviteter, priser m.m. m.m.:

 

Annica & Allan Kruukka

Raggarö 1540

742 91 ÖSTHAMMAR

Tel: 0173-720 11

Fax:0173-721 22

Eller via:
Vår hemsida

Varmt välkomna !

Ditt namn:

Din e-postadress:

Telefon:

Ditt meddelande:

 

Raggarö Gård, med sitt läge långt ut i skärgården, har blivit ett populärt utflyktsmål.

Kör 25 km vacker väg från Östhammar eller kom med båt till bryggan i Långviken. Raggarö Gård finner Du där vägen tar slut och havet tar vid.

 

Raggarö Golfbana - längre och roligare i år !

 

Alla är välkomna - den som vill pröva på golf eller den som vill träna för att bli bättre. Inga krav på grönt kort eller medlemskap i golfklubb.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Denna säsong är banan längre - ca 1400 meter. Vi har förlängt nästan samtliga 9 hål, lagt igen ett antal diken och därigenom breddar fairway. Vi har grävt ett nytt vattenhål vid första green för att kunna bevattna lättare samt har sått om ett par greener.
I och med dessa förbättringar kan man nu spela 2 x 9 hål från olika tee.
En annan nyhet är att vi har gjort ett 'Knattealternativ' dvs en utslagsplats som ligger närmare green och gör det lätt för barn att spela.
Knattebanan är märkt med lila stenar. Den har också ett eget scorekort!

 


 

Festliga tillfällen


Det stora huset har gott om plats och högt i tak. Du kan få fester, bröllop och middagar arrangerade. Vi fixar allt för en lyckad fest.

Här kan du dansa, sjunga, spela musik och teater. Sommartid flyttar du och dina gäster ut på den härliga terrassen eller lusthuset. Fullständiga rättigheter - naturligtvis.


 

 

Bastuflotten

 

Njut av ett härligt bastubad på Bastuflotten i Långviken – Raggarön.
Samla ihop ett gäng, sätt fyr i bastuugnen och svettas på lavarna - sen i sjön!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bastun är ångande varm och vattnet i badbaljan lagom uppvärmt till 40°C. Börja i bastun och känn hur den sköna ångan genomströmmar kroppen och får dig att slappna av. När det blir för hett - ta ett språng ner i Långvikens av-kylande vatten. Sen upp i det härliga varma badvattnet för en pratstund med huvudet över vattenytan. Innan du går in i bastun igen sitter du en stund och svalkar dig med en öl vid grillplatsen. Så in i ångan igen.....


Konferens

 

Längst ut i skärgården erbjuds du en stimulerande miljö för både avkoppling och konferens fjärran från stress, buller och avgaser. Granne med naturen och havet väntar dig nya fräscha lokaler för fester, kurser och konferenser.

Konferensvåningen - en trappa upp - har ett stort rum för 18 personer samt två grupprum. Modern utrustning för föredrag och sammankomster. Frukt och dryck finns alltid på bordet.