Meny

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår e-postlista och mottag vårt nyhetsbrev med information om nyheter på portalen, tävlingar m.m.

Din e-postadress:
Registrera
Avregistrera

 

 

     

Femtio procent av landets befolkning färdas med fritidsbåt minst en gång varje säsong och Roslagen är inget undantag. Här är skärgården spännande och vacker men informationen om Roslagens båtliv på Internet har varit tunn.

Båtliv i Roslagen är inte bara för oss som är intresserade av båtar och båtliv. Hos oss får du upplysningar om allehanda aktiviteter i anknytning till vår vackra och unika skärgård.
Båtliv i Roslagen öppnar sina spalter för klubb- och föreningsliv. Här finns möjlighet att nå ut med information till medlemmar och andra besökare på portalen.

Här ska du hitta information och översikt över hamnar och gästhamnar, aktivitetskalender, beskrivning av öar och tips till upplevelser. Presentation av båtklubbar, föreningar och företag som har anknytning till båt- och skärgårdsliv.
I vårt diskussionsforum kan du ta upp olika frågor, diskutera, ge råd eller kommentera olika företeelser. I vår annonsmarknad kan du sälja eller köpa prylar. I vår frågesport kan du kolla hur uppdaterad du är om båtliv i Roslagen. Vill du skicka vykort till dina vänner med skärgårdsmotiv har vi även detta.

Vilka är vi?

Båtliv i Roslagen HB består av Jörgen Alw och Peter Zätterquist, 2 relativt nyblivna seglare i Roslagens skärgård och medlemmar i Norrtälje Segelsällskap. Vi saknade själva allt av det ovan nämnda och tänkte att vi vill göra något åt det ! Vår vision är att göra båtlivet i Roslagen blomstrande och att det t.ex. ska vara mödan värt att ta sig in i Norrtäljeviken för att besöka Norrtälje och vi hoppas på att det ska komma fler besökare till Roslagens skärgård även från andra delar i landet.

Vi samarbetar med Båtliv i Luleå som täcker in hela norra delen av Sverige med sin sida www.batlivlulea.nu , och som efter 4 år är en väl etablerad sida i Luleå.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller synpunkter 

Väl mött !

Jörgen & Peter

 

 

 

 

Besök våra annonsörer:

 
 

 

 

Copyright © 2004 Båtliv i Roslagen Handelbolag.