Kontakta oss för information eller om du har några frågor !

 

Via mail till oss direkt: 


Ditt namn:

Din e-postadress:

Telefon:

Ditt meddelande:

 

Femtio procent av landets befolkning färdas med fritidsbåt minst en gång varje säsong och Roslagen är inget undantag. Här är skärgården spännande och vacker men informationen om Roslagens båtliv på Internet har varit tunn.

 

 

Båtliv i Roslagen är inte bara för oss som är intresserade av båtar och båtliv. Hos oss får du upplysningar om allehanda aktiviteter i anknytning till vår vackra och unika skärgård.

 

Båtliv i Roslagen öppnar sina spalter för klubb- och föreningsliv. Här finns möjlighet att nå ut med information till medlemmar och andra besökare på portalen.

 

Här ska du hitta information och översikt över naturhamnar och gäst-hamnar, evenemang i Roslagen, beskrivning av öar och tips till upplevelser. Presentation av båtklubbar, föreningar och företag som har anknytning till båt- och skärgårdsliv.


I vår annonsmarknad kan du sälja eller köpa prylar. I vår frågesport kan du kolla hur uppdaterad du är om båtliv i Roslagen. Vill du skicka vykort till dina vänner med skärgårdsmotiv har vi även detta.

 

Båtliv i Roslagen har ambitionen att visa vad Roslagens skärgård har att erbjuda i form av många bilder som du kan beskåda i avdelningarna Galleri-roslagen, Bakgrundsbilder och Panoramabilder.

 

I vår Gästbok kan du göra inlägg om ditt och datt !

 


 

 

Mycket nöje !